076 5228847

Onze praktijk

Zwangerschap en de geboorte van je kind zijn bijzondere ervaringen in je leven. Wij willen je daarin graag bijstaan. Naast het bieden van de noodzakelijke professionele zorg vinden wij het erg belangrijk om tijd en aandacht aan je te schenken in deze periode.

We zijn 2 verloskundigen met ruime ervaring en staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Doordat je gedurende de zwangerschap slechts met 2 verloskundigen te maken krijgt, heb je bij de bevalling gegarandeerd een vertrouwd gezicht die je komt helpen. Wij houden afwisselend spreekuur dus je leert ons in de zwangerschap allebei kennen. Verder werken wij zonder assistentes. Als je ons belt krijg je direct een verloskundige aan de lijn.

Wij zijn ons er van bewust dat je bij ons komt in heel bijzondere fase van je leven. Iedereen beleeft het anders en geen enkele zwangerschap of geboorte is hetzelfde. Wij geven je graag de ruimte om je persoonlijke wensen voor je zwangerschap, bevalling of kraambed kenbaar te maken. We kijken dan samen met je hoe we je verwachtingen binnen de reguliere zorg vorm kunnen geven. Daarbij streven wij naar goede kwaliteit van zorg. Kort gezegd: 'Gezonde moeder en gezond kind en tevreden kunnen terugkijken op de zwangerschap en bevalling'.

Naast te luisteren naar je persoonlijke wensen, houden wij de nieuwe ontwikkelingen binnen de geboortezorg goed in de gaten. Daar waar nodig is werken we nauw samen met de de gynaecologen van het Amphiaziekenhuis en verschillende kraamzorgorganisaties. Deze samenwerking is sinds 1 november 2016 vastgelegd in de oprichting van de geboortezorg organisatie Annature.

We zijn altijd bereikbaar via
Tel: 076 5228847

Dit nummer staat doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van de dienstdoende verloskundige. Indien we even niet op kunnen nemen of in gesprek zijn, hoort u het spoedpiepernummer. Géén spoed, graag later terugbellen.

Spreekuur in Breda en Prinsenbeek na telefonische afspraak.

Breda, Haagse Beemden Essendonk 7a
Prinsenbeek, Klaverveld 55