076 5228847

Zwangerschap

Een zwangerschap is voor aanstaande ouders een speciale en vaak spannende periode waarin er veel kan veranderen. Een bijzondere tijd breekt aan. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je bij ons aanmelden en maken we een afspraak voor een eerste controle met echo. Je hebt daarvoor geen verwijzing van de huisarts nodig.

Als je net zwanger bent is het soms wat onwerkelijk.
Misschien heb je wel last van de eerste symptomen die bij de zwangerschap horen, zoals misselijkheid, vermoeidheid of pijnlijke borsten.

Als vrouw merk je al snel dat je lichaam verandert, terwijl er aan de buitenkant nog niets zichtbaar is. Toch ontwikkelt jullie kindje zich al heel snel en dat vraagt veel energie en voedingsstoffen van je lichaam. Slik je bijvoorbeeld al Foliumzuur? Anders is het verstandig hier alsnog mee te starten. Wij raden je aan de hele zwangerschap een multivitamine voor zwangeren te slikken met oa vit B, vit D en ijzer.

Het ontstaan van een zwangerschap kan ook onzekerheden met zich meebrengen en veel vragen oproepen. Op onze website hopen we al veel van je vragen te beantwoorden. Maar aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vanaf het moment dat je je bij ons hebt aangemeldt kun je al met vragen bij ons terecht.

Ook als je bij de gynaecoloog onder controle bent kun je je bij ons aanmelden voor de begeleiding van het kraambed thuis. Je bent dan in de zwangerschap natuurlijk al van harte welkom om kennis met ons te komen maken op de praktijk.

We zijn altijd bereikbaar via
Tel: 076 5228847

Dit nummer staat doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van de dienstdoende verloskundige. Indien we even niet op kunnen nemen of in gesprek zijn, hoort u het spoedpiepernummer. Géén spoed, graag later terugbellen.

Spreekuur in Breda en Prinsenbeek na telefonische afspraak.

Breda, Haagse Beemden Essendonk 7a
Prinsenbeek, Klaverveld 55