Disclaimer

Deze site wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en onderhouden door Verloskundigenpraktijk Prinsenbeemden. Dit is echter geen garantie dat de beschikbare informatie volledig en/of juist is ten gevolge van veroudering of anderszins langer niet correct zijn. Verloskundigenpraktijk Prinsenbeemden kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor gevolgen, bijvoorbeeld schade of gederfde winst, als gevolg van het gebruik van deze informatie, het vertrouwen op deze informatie of acties ondernomen op basis van deze informatie.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Verloskundigenpraktijk Prinsenbeemden, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Verloskundigenpraktijk Prinsenbeemden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Ook kan Verloskundigenpraktijk Prinsenbeemden niet aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de site.

Verloskundigenpraktijk Prinsenbeemden

Email         prinsenbeemden@annature.nl

Telefoon   076-5228847

Dit nummer staat doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van de dienstdoende verloskundige.

Indien we even niet op kunnen nemen of in gesprek zijn, hoort u het spoedpiepernummer.

Géén spoed, graag later terugbellen.

Spreekuurlokaties:

Breda, Haagse Beemden, Essendonk 7a

Breda, Hoge Vucht, Zomergemstraat 2

Prinsenbeek, Middenweg 36

Sitemap

Aanmelden                  

Beladvies                     

Folders                         

     

Zwangerschap

Bevalling

Kraamtijd

Echo

Actueel

  • Facebook
  • Instagram
zorgkaart NL.gif