Wie zijn wij

- Verloskundigen

- Gynaecoloog

Samenwerking

- Annature

- Kraamzorg

- Huisartsen

- Overige zorgverleners

Kwaliteit

- Kwaliteitsregister

- BIG register

Privacy

Klachtenregeling

 

Wie zijn wij

Verloskundigen
Gynaecoloog
Irma Franken

Verloskundige

Ik ben al bijna 30 jaar werkzaam in Breda, de eerste jaren solo en hierna in onze duopraktijk.

Zelf ben ik ook moeder en sinds kort oma van een mooie kleinzoon. Pas na de geboorte van mijn eerste kind ben ik  de opleiding tot verloskundige gestart.

Niets vind ik mooier dan een ongecompliceerde bevalling, zo gewoon en natuurlijk, dat geeft een boost voor het gezin en voor mij als verloskundige.

Margo Damen

Verloskundige

Ik werk inmiddels 14 jaar als verloskundige. Eerst als klinisch verloskundige in een ziekenhuis in Zeeland. Hier heb ik veel zwangerschappen en bevallingen mogen begeleiden. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar werken in een verloskundigenpraktijk om meer aandacht en tijd te kunnen besteden aan de zwangere en barende. Die betrokkenheid is ook precies wat ik het mooie vind aan onze kleinschalige praktijk. Als moeder en inmiddels oma heb ik zelf ervaren hoe intens een zwangerschap en geboorte is. Voor mij als verloskundige blijft het bijzonder om jullie daar in te kunnen begeleiden.

Laureen Vrijken

Waarnemend verloskundige

Ik ben opgeleid aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Na mijn opleiding ben ik naar mijn lievelingsstad Breda verhuisd en hier kon ik gelukkig direct als verloskundige aan de slag. Bij Prinsenbeemden werk ik standaard 3 dagen per 2 weken. Af en toe vang ik meer diensten en of spreekuren op. Daarnaast ben ik nog werkzaam bij andere praktijken in regio Breda. Ik hoop een steun te kunnen zijn voor toekomstige ouders en geïndividualiseerde zorg te leveren. Tot in de zwangerschap, bij de bevalling of in het kraambed!

Gynaecoloog
Dr. J. Visser

Gynaecoloog

Dr. visser is één van de gynaecologen van Amphia. Zij is gespecialiseerd in verloskunde en de voortplantingsgeneeskunde.

Zij is onze buddy-gynaecologe. Dat betekent dat zij regelmatig samen met ons bij ons op de praktijk spreekuur houdt voor zwangeren met een medische indicatie die voor gezamenlijke zorg in aanmerking komen of als we specifieke zaken willen bespreken waar jullie of wij graag ook een medicus bij betrokken willen hebben.  Daarnaast hebben wij nauw contact met haar voor overleg of vragen.

 

Verloskundigenpraktijk Prinsenbeemden

Email         prinsenbeemden@annature.nl

Telefoon   076-5228847

Dit nummer staat doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van de dienstdoende verloskundige.

Indien we even niet op kunnen nemen of in gesprek zijn, hoort u het spoedpiepernummer.

Géén spoed, graag later terugbellen.

Spreekuurlokaties:

Breda, Haagse Beemden, Essendonk 7a

Breda, Hoge Vucht, Zomergemstraat 2

Prinsenbeek, Middenweg 36

Aanmelden                  Zwangerschap

Beladvies                     Bevalling

Folders                         Kraamtijd

                                      Echo

Corona nieuws

  • Facebook
  • Instagram
zorgkaart NL.gif