top of page

Wie zijn wij

- Verloskundigen

- Gynaecoloog

Samenwerking

- Annature

- Kraamzorg

- Huisartsen

- Overige zorgverleners

Kwaliteit

- Kwaliteitsregister

- BIG register

Privacy

Klachtenregeling

 

Wie zijn wij

Verloskundigen
Gynaecoloog
Margo.JPG
Margo Damen

Verloskundige

Ik werk inmiddels 17 jaar als verloskundige. Eerst als klinisch verloskundige in een ziekenhuis in Zeeland. Hier heb ik veel zwangerschappen en bevallingen mogen begeleiden. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar werken in een verloskundigenpraktijk om meer aandacht en tijd te kunnen besteden aan de zwangere en barende. Die betrokkenheid is ook precies wat ik het mooie vind aan onze kleinschalige praktijk. Als moeder en inmiddels oma heb ik zelf ervaren hoe intens een zwangerschap en geboorte is. Voor mij als verloskundige blijft het bijzonder om jullie daar in te kunnen begeleiden.

foto Laureen.jpg
Laureen Vrijken

Verloskundige

Na mijn opleiding op de Academie Verloskunde in Maastricht kon ik direct aan de slag als verloskundige in het mooie Breda waar ik samen met mijn vriend woon. Ik heb bij meerdere praktijken in de regio gewerkt en ben nu met veel plezier gesetteld bij Prinsenbeemden. Een kleinschalige praktijk waar ik alle cliënten en partners mag leren kennen en tijd heb om persoonlijke zorg te bieden. Ik hoop een steun te kunnen zijn voor toekomstige ouders en geïndividualiseerde zorg te leveren. Tot in de zwangerschap, bij de bevalling of in het kraambed!

Foto Jolijn.jpg
Jolijn van der Maaden

Verloskundige

Sinds het waarmaken van mijn ambitie om verloskundige te worden heb ik ervaring op mogen doen bij verschillende praktijken in Brabant en Limburg. Zowel bij grote als kleine praktijken met een grote of kleine hoeveelheid aanstaande mama's en/of papa's. Ik werd erg gecharmeerd door de praktijken waarbij je de zwangere en hun partners écht leerde kennen en merkte dat ik behoefte had om mijn cliënten persoonlijke zorg te kunnen bieden. Dit bracht mij naar Breda, waar ik nu samenwoon met mijn vriend. Ik ben erg enthousiast om bij het team van Prinsenbeemden te horen en onze cliënten met aandacht, zorgzaamheid en deskundigheid te begeleiden tijdens een héél bijzondere periode.

foto Lotte.jpg
Lotte Matthijssen

Verloskundige

Met mijn diploma's verpleegkunde en verloskunde op zak heb ik al op verschillende plekken in de wereld mogen zien hoe vrouwen bevallen. Daarna gestart als verloskundige in Dordrecht. Overal op de wereld wordt de weg naar moederschap afgelegd maar bij niemand is deze hetzelfde. Dat maakt mijn werk zo uitdagend en prachtig. Iedereen is uniek! Ik hoop dat ik nog heel veel aanstaande ouders mag begeleiden met als eindresultaat dat ze kunnen terugkijken op een mooie zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Dit doe ik graag in een kleinschalige praktijk waardoor ik de mensen écht leer kennen en mij kan bewegen naar de wensen. Hierom ga ik met veel plezier aan de slag voor Prinsenbeemden, dichtbij mijn nieuwe woonplaats Zundert waar ik ga samenwonen met mijn vriend.

Gynaecoloog
Visser - gynaecoloog.jpg
Mevr. dr. J. Visser

Gynaecoloog

Dr. Visser is één van de gynaecologen van Amphia. Zij is gespecialiseerd in verloskunde en voortplantingsgeneeskunde.

Zij is onze buddy-gynaecologe. Dat betekent dat zij regelmatig samen met ons bij ons op de praktijk spreekuur houdt voor zwangeren met een medische indicatie die voor gezamenlijke zorg in aanmerking komen, of als we specifieke zaken willen bespreken waar jullie of wij graag ook een medicus bij betrokken willen hebben.  Daarnaast hebben wij nauw contact met haar voor overleg of vragen.

Verloskundige Zorg in Breda, Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Zevenbergen, Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert

bottom of page