Wie zijn wij

- Verloskundigen

- Gynaecoloog

Samenwerking

- Annature

- Kraamzorg

- Huisartsen

- Overige zorgverleners

Kwaliteit

- Kwaliteitsregister

- BIG register

Privacy

Klachtenregeling

 

Wie zijn wij

Verloskundigen
Gynaecoloog
Irma.JPG
Irma Franken

Verloskundige

Ik ben al bijna 30 jaar werkzaam in Breda, de eerste jaren solo en hierna in onze duopraktijk.

Zelf ben ik ook moeder en sinds kort oma van een mooie kleinzoon. Pas na de geboorte van mijn eerste kind ben ik  de opleiding tot verloskundige gestart.

Niets vind ik mooier dan een ongecompliceerde bevalling, zo gewoon en natuurlijk, dat geeft een boost voor het gezin en voor mij als verloskundige.

Margo.JPG
Margo Damen

Verloskundige

Ik werk inmiddels 14 jaar als verloskundige. Eerst als klinisch verloskundige in een ziekenhuis in Zeeland. Hier heb ik veel zwangerschappen en bevallingen mogen begeleiden. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar werken in een verloskundigenpraktijk om meer aandacht en tijd te kunnen besteden aan de zwangere en barende. Die betrokkenheid is ook precies wat ik het mooie vind aan onze kleinschalige praktijk. Als moeder en inmiddels oma heb ik zelf ervaren hoe intens een zwangerschap en geboorte is. Voor mij als verloskundige blijft het bijzonder om jullie daar in te kunnen begeleiden.

Laureen Vrijken

Verloskundige

Na mijn opleiding op de Academie Verloskunde in Maastricht kon ik direct aan de slag als verloskundige in het mooie Breda waar ik samen met mijn vriend woon. Ik heb bij meerdere praktijken in de regio gewerkt en ben nu met veel plezier gesetteld bij Prinsenbeemden. Een kleinschalige praktijk waar ik alle cliënten en partners mag leren kennen en tijd heb om persoonlijke zorg te bieden. Ik hoop een steun te kunnen zijn voor toekomstige ouders en geïndividualiseerde zorg te leveren. Tot in de zwangerschap, bij de bevalling of in het kraambed!

Gynaecoloog
Mevr. dr. J.J. Spaan

Gynaecoloog

Dr. Spaan is één van de gynaecologen van Amphia. Zij is gespecialiseerd in verloskunde en prenatale diagnositek.

Zij is onze buddy-gynaecologe. Dat betekent dat zij regelmatig samen met ons bij ons op de praktijk spreekuur houdt voor zwangeren met een medische indicatie die voor gezamenlijke zorg in aanmerking komen, of als we specifieke zaken willen bespreken waar jullie of wij graag ook een medicus bij betrokken willen hebben.  Daarnaast hebben wij nauw contact met haar voor overleg of vragen.

Verloskundige Zorg in Breda, Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Zevenbergen, Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert