top of page

Onze praktijk

Zwangerschap en de geboorte van je kind zijn bijzondere ervaringen in je leven. Wij willen je daarin graag begeleiden. Wij gunnen het iedere vrouw om te kunnen genieten van haar zwangerschap, met zo min mogelijk zorgen. Dat is waar we voor staan; Jou en je partner begeleiden en ontzorgen. Naast het bieden van goede professionele zorg vinden wij het erg belangrijk om tijd en aandacht aan jullie te schenken in deze periode.

Onze praktijk is al jaren een vertrouwd gezicht in Breda, Prinsenbeek en omgeving. Ons kleine  team van 3 verloskundigen heeft ruime ervaring en we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor je klaar. Doordat je gedurende de zwangerschap slechts met 3 verloskundigen te maken krijgt, heb je bij de bevalling gegarandeerd een vertrouwd gezicht die je komt helpen. Wij houden afwisselend spreekuur dus je leert ons in de zwangerschap alle drie kennen. Verder werken wij zonder assistentes. Als je ons belt krijg je direct een verloskundige aan de lijn.

 

Wij zijn ons er van bewust dat je bij ons komt in heel bijzondere fase van je leven. Iedereen beleeft het anders en geen enkele zwangerschap of geboorte is hetzelfde. Wij geven je graag de ruimte om je persoonlijke wensen voor je zwangerschap, bevalling of kraambed kenbaar te maken. We kijken dan samen met je hoe we je verwachtingen binnen de reguliere zorg vorm kunnen geven. Daarbij streven wij naar goede kwaliteit van zorg.

Kort gezegd: 'Gezonde moeder en gezond kind en tevreden kunnen terugkijken op de zwangerschap en bevalling'.

 

Naast te luisteren naar je persoonlijke wensen, houden wij de nieuwe ontwikkelingen binnen de geboortezorg goed in de gaten. Daar waar nodig is werken we nauw samen met de de gynaecologen van het Amphiaziekenhuis en verschillende kraamzorgorganisaties. 

Wie zijn wij

- Verloskundigen

- Gynaecoloog

Samenwerking

- Annature

- Kraamzorg

- Huisartsen

- Overige zorgverleners

Kwaliteit

- Kwaliteitsregister

- BIG-register

Privacy

Klachtenregeling

 

Verloskundige Zorg in Breda, Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Zevenbergen, Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert

bottom of page